Herczeg Dorina

Herczeg Dorina

Egészen 20 éves koromig nem sportoltam semmit, próbáltam az összes testnevelés óra alól kibújni. Mindig vékony testalkat voltam és hogy ne kapjam meg mégegyszer a „gebe” jellemzőt, elkezdtem sportolni.

A mozgás szerepe azóta nagyon fontos az életemben, megjelent az állandó igényem a mozgásra. Leginkább a funkcionális edzéseket részesítettem mindig is előnyben, hiszen segítségével egyszerre fejleszthető az erő-állóképesség, a rugalmasság, a koordináció és a gyorsaság. Kb. 8 éve ismerkedtem meg a TRX-el egy csoportos óra keretében és teljesen beleszerettem. Használatával az órák izgalmasak, változatosak és bárki bármilyen fittségi szinten részt vehet rajtuk.

Célom, hogy mindenkiből kihozzam a maximumot csoportos óráimon, a sérülések veszélyének kiküszöbölése mellett. Civil szakmámnak köszönhetően tisztában vagyok az ülő munka ártalmasságával, így mindenkit arra bíztatok, hogy a kifogásokat hátrahagyva tegye a mozgást mindennapjai szerves részévé, hiszen a sportba fektetett energia többszörösen megtérül!

Végzettségeim:

Csoportos Fitness Instruktor

TRX Suspension Trainer

Facebook