Kálovics Alexandra

Kálovics Alexandra

Már gyerekként tudtam, hogy mi szeretnék lenni ha majd felnővök. Mindig is arról álmodoztam, hogy edző leszek. Nagyon sokáig verseny szerűen táncoltam, ugróköteleztem, és lovagoltam. Először tánc oktatónak készültem, de aztán valahogy az aerobik oktatói pálya jobban kezdett érdekelni. Külömböző alakformáló órákra kezdtem el járni, amikbe nagyon beleszerettem, és az életem részévé vált. Érettségi után vidékről felköltöztem Budapestre, hogy kitanulhassam a fitness wellness instructori szakmát, és ennek elvégzése után végre teljesült a vágyam, edző lettem. Szeretek emberekkel foglalkozni.

Célom, hogy megszerettessem az emberekkel a mozgást, és segítek neki, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

  • Alakformáló óráim pörgősek, dinamikusak, lendületesek, és az egész test izomcsoportját átdolgoztatják, ahol is a test nem marad szárazon.
  • Köredzéseimnél a test nagyobb izomcsoportjait dolgozzuk át többféle sporteszköz használatával, itt az izomláz garantált.
  • Kismama tornán fő szempont lesz a hátizom erősítése. Rugalmas ellenállásokkal, kis súlyokkal dolgozunk. Itt pulzus kontrollált edzések lesznek, és természetesen a jó közérzet határain belül lesz a mozgás.

Sok-sok szeretettel várlak titeket az óráimra!

Facebook