Szentpéteri Kriszta

50 éven felettieknek szóló kondíció javító torna, mely segít a fittség és mozgékonyság megőrzésében, a csontritkulás megelőzésében.

“A mozgás minden életkorban fontos szerepet játszik, de idősebb korunkban talán a legfontosabb, hiszen a preventív hatása mellett a mozgás gyógyító erejét kell előtérbe helyeznünk.  Az e korra jellemző csontritkulás, szív-érrendszeri betegségek és esetleges protézisek figyelembe vételével kialakított mozgásprogram segít, hogy megőrizzük, sőt fejlesszük erőnket, állóképességünket. Fontos építőkövei a tornának az ízületi mozgásterjedelem és izomerő megőrzése és fejlesztése, állóképesség javítása, illetve az egyensúlyérzék fejlesztése, esésprevenció, hiszen a csontritkulásos állapotban ez az egyik legnagyobb rizikófaktor.
 
A bemutatkozóm
 
Fiatalon megtalált a sport szeretete. Fiatalabb éveimben versenyszerűen kézilabdáztam, majd elvégeztem az edzői képzést. A mozgás mindig ott volt az életemben, de komolyabban csak 10 éve tértem hozzá vissza. Edzéseimben előtérben van a saját testsúly használata, ezért tartok TRX és Senior órákat. Nagyon fontosnak tartom a törzsizmok megfelelő erősítését azért, hogy a mindennapi életben is  elkerüljük a sérüléseket. Folyamatosan tanulok, képzem magam azért, hogy mindig naprakész legyek, és egyre többet tudjak átadni belőle a vendégeimnek. Óráimon és személyi edzéseimben is törekszem arra hogy a vendegek jól érezzék magukat!

Facebook