Szliva András

Szliva András

Sziasztok!

Szliva András vagyok, mint a legtöbb edzőnek úgy nekem is gyermekkorom óta az életem részét képezi a sport. Talán a legelső, amit kipróbáltam az úszás volt, amit a kajakozás váltott fel. Egy idő után feltűnt hogy az egyénileg végezhető sportokkal jobban szimpatizálok, így több év különböző extrém sport után a súlyzós edzés/testépítés lett ami igazán megfogott.

Az elején rájöttem, hogy ha el szeretnék érni valami ebben a sportban szükség van az edzőre! Szerencsére jó kezekbe kerültem, ami nagyon jó alapokat adott, mint tudásban, mint mentálisan. Ezután elvégeztem a szükséges szakirányú iskolákat, amit követően egy crossfit centrikus teremben helyezkedtem el, ahol szintén rengeteget tanulhattam. Ezt követően bekerültem egy olyan közegbe, ahol példaképeimtől, később barátaimtól szívhattam magamba a tudást!

Azt gondolom nincs tökéletes edző, de törekedni kell rá, tanulni, figyelni és tartani a lépést. Külön boldogsággal tölt el mikor a rengeteg sikeres fogyás, alakformálás mellett egyéb egészségügyi vagy éppen lelki problémákat is meg tud oldani az edzés.

Amiben hiszek: fokozatosság az edzésben és étkezésben egyaránt és az izgalmas változatos egyénhez igazított edzések!

Amiben tudok neked segíteni:

  • fogyás-alakformálás-étrend
  • tömegnövelés
  • allóképesség fokozása
  • alap kondíció elérése-szinten tartása
  • alap szintű mozgásszervi problémák kezelése

Amit tőlem kapsz: az odafigyelés és a fejlődésed minden tudásommal való támogatása

Amit én kérek tőled: motiváltság, változni akarás, jókedv.

Elérhetőség:

szlivaa49@gmail.com

06-30/532-3716

Facebook