Ingyenes órák a Fogarasi SXL Fitness-ben!

Ingyenes órák a Fogarasi SXL Fitness-ben!

Július 9-én Bartha-Darabos Ivett vezetésével két új csoportos órát ismerhettek meg a Fogarasi SXL Fitness-ben! 👀
Az edzést követően megkóstolhatjátok a Prookies Protein Cookies mennyei desszertjeit, a Nutriversum pedig ajándék fehérje izolátummal kedveskedik a résztvevőnek!🎁

⏱️ Menetrend ⏱️

  • 10:00- tól Figure up! óra
  • 11:30-tól Nyújtás az alapoktól óra és workshop egyben

🔶 FIGURE UP! 🔶

FIGURE UP! egy teljesen új óratípus, mely átmenetet képez az edzőtermi súlyzós edzés és a csoportos edzések között. A mozgások nem koreografáltak, így mindenki számára könnyen követhetők, azonban a csoportdinamika és a ritmus segít, hogy lendületben maradj! A teljes testet megdolgoztató óra fontos eleme, hogy az előadó minden gyakorlatot részletesen bemutat és elmagyaráz, hogy a lehető legpontosabban és leghatékonyabban dolgozz.
FIGURE UP! elsődleges célja az alakformálás; a feszes, tónusos test elérése zsírégető(mérsékelt) pulzustartományon belül, ugrálás nélkül. Növeli az erőd, az állóképességed és olyan izomcsoportokat is megmozgat, melyekre általában kisebb hangsúlyt fektetnek. Ajánlott kezdőknek és haladóknak egyaránt.

🔶 NYÚJTÁS AZ ALAPOKTÓL 🔶

Tisztában vagy a nyújtás fontosságával, de nem tudod hogyan is végezd helyesen? Megmutatjuk!
A helyes nyújtásprogram pontosan úgy átmozgatja a testet, mintha edzenél, azonban itt elsődleges szempont az izmok eredési és tapadási pontjainak távolítása, így tágítva a mozgástartományt. Mindenkinek ajánlott, aki rendszeresen edz és aki nem, pont olyan hasznossággal végezheti a gyakorlatokat. A helyes nyújtás javítja a vér-, és nyirokkeringést, gyorsabb regenerálódást biztosít, javítja az ízületek mozgástartományát, csökkenti a sérülések lehetőségét, jobb tartást biztosít és fiatalosabb mozgást ad. Nincs olyan érv, mely ellene szólhatna!

Találkozzunk az órákon!🧡

további tartalomért iratkozz fel!