Légy a legjobb edzők egyike

Légy a legjobb edzők egyike

Edzők figyelem! 👀 Mi hiszünk abban, hogy a tudás hatalom. 💡🧠

A nagy érdeklődésre való tekintettel november végén két tanfolyamon is lehetőségetek lesz tovább bővíteni szakmai tudásotokat az SXL Fogarasiban. 💪🏆🏅

📖 Mesteroktatónk segítségével:
✅ Elsajátíthatjátok a legújabb edzésformák előnyeit
✅ Tudományos alapokra helyezhetitek az izomtevékenységekkel kapcsolatos ismereteiteket
✅ Alaposan megismerkedhettek a legújabb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb edzőgépekkel melyeket a képzés során használni is fogtok

Mutatjuk a lehetőségeket.👇

StairMaster HIIT High Intensity Interval Training

StairMaster HIIT High Intensity Interval Training

A tanfolyamom elsajátíthatod, hogyan kell HIIT edzéseket tervezni a rendelkezésre álló hely és berendezések segítségével, amelyek szinte minden résztvevő igényéhez igazíthatók.
A HIIT hatékony megoldás az edzésprogramozásra, mivel sokféle egészségügyi és fitnesz előnnyel jár. A StairMaster által kínált HIIT oktatói tanfolyam könnyen követhető rendszert kínál a HIIT edzések tervezéséhez, mely elősegíti a tudományosan tényeken alapuló edzési intervallumok és protokollok alkalmazását melyek szinte bármilyen edzőgéppel használhatóak. 

Maximális erő, állóképesség, robbanékonyság, gyorsaság ez a StairMaster HIIT! 

Részletek és jelentkezés a tanfolyamra itt.

Schwinn Cycling Bronz Fokozatú Oktatói Tanfolyam

Schwinn Cycling Bronz Fokozatú Oktatói Tanfolyam

A tanfolyam elvégzésével és a tanúsítvány megszerzésével beléphetsz eredeti Schwinn Cycling Oktatói programba. A Schwinn mindig is úttörő volt a fitnesz világában és a kezdetek óta vezető szerepet tölt be a beltéri kerékpározásban. A Schwinn Cycling technológiát a világ egyik legtapasztaltabb beltéri kerékpáros csapata fejlesztette ki azzal a céllal, hogy az oktatók biztonságos és hatékony edzésprogramot tudjanak biztosítani az kurzus résztvevőinek.

Dinamika, zene, jó hangulat mindez benne van a SCHWINN CYCLING világában!

Részletek és jelentkezés a tanfolyamra itt.

további tartalomért iratkozz fel!