RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS VERSENYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1.A Játék neve:  „SUMMER BODY CHALLENGE” (a továbbiakban: ”Versenyjáték”) 
Szervező: SIX FLEX INVESTKft. (cégjegyzékszám:13-09-174803 székhely:2251 Tápiószecső, Rákóczi út 29. adószám: 24647205-2-13,) 
kapcsolattartási e-mail cím: sxlfitness.fogarasi@gmail.com
kapcsolattartási telefonszám: +36 70 424 5829
kapcsolattartó: Szijj Dorottya
Kapcsolattartási cím(edzőterem címe): SXL FITNESS & GYM Fogarasi
Kapcsolattartási hely nyitva tartása: H.-P.: 06:00-22:00, Sz.-V.:08:00-21:00
Kapcsolattartási hely honlapja: https://fogarasi.sxlfitness.hu/
Kapcsolattartás módja: e-mailen, a kapcsolattartási címekről, és személyesen a Verseny helyszínén.

(a továbbiakban: ”Szervező”).

2. A Versenyjátékról

A Versenyjáték két részből áll: Pályázati részből és Verseny Részből.

A Versenyjáték nem minősül sorsolásos játéknak. 

A Versenyjáték Célja: a Pályázati Részben a Pályázók közül kiválasztásra kerül 3 fiú és 3 lány. A Verseny célja, hogy a Versenyzők a Verseny kezdőnapja és utolsó napja között a legtöbbet fogyjanak az edzőtermi sporttal.

A Versenyjáték menete: A Versenyzők a 12 hetes Verseny kezdőnapján mérlegre állnak, súlyuk és a fogyás szempontjából  közismert mérési pontokon történt mérés eredménye  nyilvánosságra kerül, majd a Verseny időtartama alatt heti 3 alkalommal vesznek részt a Szervező által üzemeltetett edzőteremben alkalmanként 60 perces személyi edzéseken –  melyek költségét a Szervező viseli.  A Versenyzők étrend javaslatot kapnak személyi edzőjüktől, melynek betartása nem kötelező. A Verseny időtartama alatt  2 hetente rendszeresen azonos időtartamú, azonos stílusú rövidfilmek készülnek a Versenyzőkről, melyek célja, hogy bemutassa előrehaladásukat a Verseny folyamán. A filmeket a Szervező az edzőterem, az edzőtermi edzés, az egészséges életmód népszerűsítésére használja fel. A Verseny 12. hetének végén az összes Versenyző súlyát és a Versenyjáték kezdetén rögzített mérési pontokat ismét méri a Szervező és azt nyilvánosságra hozza. Az nyer, aki a legtöbbet fogyott összességében. Egy győztes kerül kihirdetésre, aki 1 db wellness utalványt kap 150.000,- Ft értékben.

Pályázati szakasz: 2022. február 1-február 20. 24:00-ig.

Verseny szakasz: 2022. március 1- május 22.

A Verseny helyszíne: 1148 Budapest Fogarasi út 47-51/b (Príma 1.emeletén)

A Versenyeredmény megállapításának napja:

Eredményhirdetés napja: a Verseny 12. hetének végén, a pontos nap és óra legalább 1 héttel korábban közlésre kerül a Versenyzők e-mail címére, és a Szervező honlapján

Nyeremény:

Nyeremény átvételének módja: személyesen az edzőteremben, melyről fotó és videó készül.

3. Részvételi feltételek

3.1 A Játékban történő részvételre kizárólag olyan 18. életévüket betöltött személyek pályázhatnak (”Játékos” vagy ”Résztvevő”), akik   a Szervező által közzétett sxlfitness.fogarasi@gmail.com e-mail címre 2022. február 1. napjától -február 20. nap. 24.00 óra között megküldik a következő dokumentumokat:

3.2. kötelezettségvállalás a Részvételi Feltételek és a Játékszabályzat betartására:

Töltsd le a Nyilatkozatot  a Szervező honlapjáról! Gondosan olvassad el Csak abban az esetben Pályázz, ha a feltétel nélkül tudod vállalni a Részvételi Feltételek és Verseny játékszabályzat betartását! 

A Nyilatkozatod, a Részvételi Feltételek és Versenyjáték Szabályzat elnevezésű általános szerződési feltétel a Szervezővel kötött közötti Szerződésed! A Versenyjáték Szabályzatot a Verseny kezdetén külön alá kell írnod ahhoz, hogy a Versenyben részt vegyél!

 A Nyilatkozat adatait maradéktalanul ki kell töltened! Figyelj a következőkre:

 • a személyi igazolványodban és a lakcím kártyádon   szereplő adataidat jelöld meg,
 • kapcsolattartási címként olyan e-mailt adj meg, mely a sajátod, és más nem fér hozzá (nem munkahelyi) és folyamatosan elérhető vagy! A továbbiakban ez lesz a kapcsolattartási címed!
 • az aláírásod valódiságát két tanúnak kell igazolnia.
 • A Nyilatkozat szkennelt illetve megfelelő fényviszonyok között fotózott változatát tudjuk elfogadni.

a, Csatold motivációs leveledet (továbbiakban: Motivációs levél), mely tartalmazza a következőket:

 • a testmagasságodat és testsúlyodat a Jelentkezés időpontjában (kötelező információ)
 • a Célodat arra, hogy 12 hét alatt milyen súlyt szeretnél az edzőtermi edzéssel fogyni
 • A fogyáson túl milyen más céljaid vannak az edzőtermi edzéssel 
 • Bemutatkozásodat a sporttal kapcsolatban: van-e versenysport múltad, jelenleg versenysportolsz-e, tervezel-e más sportot a verseny időtartama alatt, jártál-e korábban edzőterembe, milyen gyakorisággal, 
 • Bemutatkozásodat arra, amit fontosnak tart, és szívesen megosztasz másokkal, különösen: munkád, tanulmányaid, hobbid, kedvteléseid.

A Kötelező információn túl szabadon döntöd el, hogy milyen információt adsz meg. Minél több információt megosztasz a Szervezővel, annál jobb esélyetek van arra, hogy a kiválasztottak között lehetsz.

b, Csatolj magadról legalább 1 db egész alakos fotót.

c, Amennyiben Téged választottunk, utald át a Pályázati nevezési díjat, melynek összege 30.000,- Ft azaz harmincezer forint a következő bankszámlára: SIX FLEX INVEST Kft. Budapest Banknál vezetett számlájára: 10103056-33762200-01005001. A nevezési díjadat bizotsítékként kezeli a Szervező. A nevezési díjad megérkezését a kapcsolattartási címedre visszaigazoljuk! Az összeg beérkezésének határideje: 2022. február 27. napjáig 24:00-ig. Amennyiben a megadott határidőn belül az összeg nem érkezik meg, a versenyen nem tudsz részt venni! Kérjük, a megjegyzés rovatba írd be a nevedet és a Summer Body Challenge jelszót! A Szervező a jelentkezésre írt üzeneted alapján külön nem hív fel Téged a nevezési díj befizetésére, továbbá a Te felelsz azért, hogy a helyes bankszámlára utaljad át a nevezési díjat! 

 d, Ha a Versenyre Veled kötött szerződésünk meghiúsul akkor a 30.000,- Ft költségtérítési átalány jár a Szervezőnek, melyet a nevezési díj terhére számítunk be! Ezért nem fizetjük vissza nevezési díjat!

4.1 A Versenyjátékból ki vannak zárva a Szervező munkavállalói és ezen személyek Ptk. 8:1 § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, valamint a Versenyjáték lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói.

4.2 Versenyzők kiválasztása

A  Szervező 3 főből álló bíráló bizottságot alakít meg és   a Jelentkezési határidő letelte után 2022. február 25. napjáig  a Pályázók közül kiválaszt 3 fiút és 3 lányt továbbá 2-2- póttagot a Játékban történő részvételre. A Pályázat eredményről a Szervező e-mailen ad tájékoztatást 2022. február 25-én 24.00-ig.

A Pályázatok elbírálásakor elsődlegesen az Résztvevők esélyegyenlőségét kívánjuk előnyben részesíteni. 

A Játékot az nyeri, aki összeségében a legtöbbet fogyta a  12 hét alatt, ezért azokat a Pályázókat választjuk be az 5-5 fős  csapatba, akik a testsúlyukat is figyelembe véve közel állnak egymáshoz más Pályázókkal szemben, ezért közöttük valós verseny alakulhat ki  a sport segítségével a fogyásban.

 Ezt követően azokat a Pályázókat vesszük figyelembe, akiknek a sporttal kapcsolatos múltjuk és jelenük közelebb áll egymáshoz más Pályázókkal szemben. A Póttagok akkor válnak Versenyzővé, ha a kiválasztott Versenyző eláll a Versenytől vagy elmulasztja a Versenyben való részvétel visszaigazolását az értesítéstől számított 1 napon belül.

A Versenyző köteles 1 napon belül visszaigazolni a részvételét! Ha a versenyen nem tudsz részt venni vagy elállsz a versenytől, akkor ezt 1 napon belül jelezd, hogy a többi Pályázó közül választhasson a Szervező!

5.VERSENY

5.1. A Verseny megnyitása: 

Minden Versenyző köteles megjelenni a Verseny kezdő időpontjára 2022. március 1. napján 09:00 órára a 1148 Budapest, Fpgarasi út 47-51/b helyszínen) az általa választott sportruházatban. Program: 

 •  Versenyzők bemutatása
 •  az összes Versenyző magasságát és súlyát egymás jelenlétében egyidejűleg azonos  magasságmérővel és mérlegen megméri a Szervező, a mérés eredményét fotón és a Versenyzők által aláírt jegyzőkönyvön rögzíti,
 • a Versenyzők megismerkedése a személyi edzőkkel. A lányok és a fiúk 1-1- személyi edzőt kapnak.
 •  Az edzések időpontjának egyeztetése 

A verseny megnyitásáról film és fotók készülnek.

5.2.A Verseny Szabályai: 

– Mindig megfelelő kondicióban, egészségi állapotban, az edzésre  alkalmas állapotban pontosan kell  megjelenned. A Pontosság azt jelenti, hogy az edzés kezdő időpontjára sportruhában az edzés megkezdésére alkalmas állapotban az edzőhelyen kell tartózkodnod, ha az edzővel megfelelő fizikai előkészítettségről állapodtok meg, akkor a bemelegítéseket el kell végezned,   az edzés befejezéséig azon  aktívan részt kell venned és együtt kell működnöd a személyi edzővel. 

– A személyi edző  a 60 perces edzés időtartama alatt kizárólag a veled foglalkozik, veled együttműködve és a fejlődésednek megfelelően hétről-hétre változtatva állítja össze   az edzéstervedet.

– A személyi edzéseken túl a Verseny időtartama alatt szabadon sportolhatsz az edzőteremben, szabadon köthetsz megállapodást  személyi edzővel további edzőtermi órákra.

– A személyi edző esetleges távollétére helyettes edzőt bízhat meg alkalmi jelleggel

– Heti minimum 3 , maximum 4 edzésen veszel részt a Szervező költségére.

– Ha az edzésen a részvételednek akadálya van, akkor azt legalább 24 órával korábban, 24 órán belül felmerült ok esetében haladéktalanul visszaidézhetően (e-mail, messenger, sms stb.) jelezzed az Edzőnek vagy az edzőteremnek.

– A Szervező igazoltnak fogadja el a távollétedet, ha annak oka egészségügyi ok. Kérjük, hogy az egészségügyi ok tényét orvosi igazolással támasszad alá

– Sportruházatodat, étkezésedet, vitaminjaidat, táplálékkiegészítőidet a Verseny során mindvégig Magadnak biztosítod.

– a Szervező nem vállal kötelezettséget ruházati szponzor biztosítására, amennyiben azonban a Szervező szponzori szerződést köt ruházat vagy táplálékkiegészítő bemutatására, abban az esetben választási lehetőséget ad részedre a ruházati sortimentből – melyet az edzéseken viselned kell. A táplálékkiegészítő esetében szabadon döntesz annak elfogadásáról vagy mellőzéséről.

5.3. Egészségügyi Szabályok

Saját kockázatodra veszel részt a Versenyben, ezért a Pályázat benyújtása előtt és a Verseny során konzutálj a házi orvosoddal, kezelő orvosoddal arról, hogy heti 3 napon 12 héten át végezhetsz-e kardio és súlyzós edzést edzőteremben! 

Kérjük, hogy vedd figyelembe a Pályázatod benyújtásakor, hogy a Covid-19 okozta járvány van!  A Járvány hatással lehet egészségi állapotodra! A közösségi terekben végzett edzéskor a Járvány terjedésének veszélye nagyobb, mint az otthoni edzés során! 

A Szervező minden, a sportlétesítmények által közismereten alkalmazott járványügyi  intézkedést megtesz, hogy a Járvány időtartama alatt a Járvány terjedésének kockázatait  csökkentse, de a Verseny érdekében további erőfeszítéseket nem tesz!

Betegségedet haladéktalanul jelentsed be e-mailedről a Szervező kapcsolattartási e-mailjére, és ezt igazoljad orvosi igazolással!

Csak akkor térj vissza a Versenybe, ha az orvosod ezt engedélyezte Számodra! A Szervező ezt nem tudja ellenőrizni, kizárólag Te vagy ezért felelős! 

Ha a betegséged tartama a Verseny alatt meghaladja a 10 naptári napot, abban az esetben a saját érdekedben a jövőre megszűntetjük Veled a szerződést az egészségügyi kockázatok miatt. Amennyiben saját elhatározásból nem folytatod a versenyt, a nevezési díj nem jár vissza!

 Az egészségi állapotoddal kapcsolatos döntéseket Neked kell meghoznod, ezért a Szervező nem tartozik felelősséggel! Kérjük, hogy az egyéni kockázatodat mérlegeld,  bármely kétség esetén ne Pályázz vagy szakítsad meg a Versenyt! 

Egészségügyi adatokat nem kezelünk. Ismertté váló egészségügyi kockázat esetében a Pályázót a Pályázatból a Versenyzőt a versenyből kizárja a Szervezől.

5.4.Magatartási Szabályok

 • Be kell tartanod az edzőterem ÁSZF-jét, Házirendjét, melyeket a https://fogarasi.sxlfitness.hu/ weboldalon érsz el az edzőterem honlapján
 • Tartózkodnod kell a Versennyel kapcsolatban a Pályázattól kezdődően annak időtartama alatt és azt követően a negatív vélemény nyilvánítástól. A negatív vélemény nyilvánítás tilalma kiterjed a közreműködőkre. A Versenyben közreműködők különösen: Szervező, bíráló bizottság, személyi edző,   versenyzőtársak, edzőterem, edzőteremben dolgozók,  edzőterem vendégei, szponzorok, reklám és marketing anyagok készítői és a Verseny lebonyolításában közreműködő más személyek
 • Nem közölheted negatív véleményedet a privát közösségi média megjelenéseid során sem!
 • Nyilvános szereplést kizárólag a Szervező előzetes írásbeli beleegyezésével és annak megfelelően a vele egyeztetett tartalommal vállalhatsz. Nyilvános szereplésed előtt a nyilvánosságra hozni kívánt tartalmat a Szervezőnek meg kell küldened, és jóváhagyása esetén hozható nyilvánosságra. A Szervező vállalja, hogy a nyilatkozatát 2 munkanapon belül megteszi.  A Szervező csak akkor tagadja meg a hozzájárulást, ha az sérelmes rá vagy bármely résztvevőre nézve. A
 • A Verseny tartama alatt a Versenyben nem reklámozhatsz semmilyen terméket, szolgáltatást. 
 • A Verseny tartama alatt a Versenyen kívül sem reklámozhatsz más súlycsökkentő vagy sport és fitness terméket vagy szolgáltatást!

6. REKLÁM ÉS MARKETING MEGÁLLAPODÁS

 A Szervező a Verseny helyszínén edzőtermet üzemeltet. 

6.1.A Versenyző a fitness és tornatermi sport területén  nem ismert személyiség, aki saját akaratelhatározásából dönt a Versenyben történő részvételről a feltételek ismeretében azért, hogy az edzőtermi és személyi edzési szolgáltatásokhoz ingyen férhessen hozzá fogyása érdekében.

6.2.Az edzőterem népszerűsítésében (reklám) a Szervező a Versenyzővel együttműködnek, melyért a Versenyző ellenszolgáltatásban részesül akként, hogy a Szervező 12 héten át biztosítja az edzőterem szolgáltatásainak korlátlan elérhetőségét és Személyi edző szolgáltatását heti minimum 3 ,  maximum heti 4 alkalmimmal (továbbiakban: „Együttműködés”). 

6.3.A Szervező hetente készít filmet, melyek időtartama a vágásokat követően 1-5 perc közötti lesz. A filmek témája: edzés, 2 hetente súly és egyes testrészek körméretének mérése mindegyik versenyzőnél azonos  – fiúk lányok esetében eltérő- a fogyás szempontjából közismert és bevett mérési pontokon tornaruhában, riport az előrehaladásról.

6.4.Az Együttműködés időtartama 12 hét Verseny időtartam továbbá 2 naptári év 2024. december 31-ig tartó reklám időtartam. 

6.5.A felek Együttműködése a kölcsönösségen alapul. A Versenyző célja a sport, a fogyás, ennek megfelelően arányosan határozzák meg a felek a Versenyző szolgáltatásához kapcsolódó ellenszolgáltatás mértékét. A Versenyen történő részvétel költségének fedezése, a részvétel megszervezése a reklám ellenértéke.

6.6.A Szervező az Együttműködés alatt elsődlegesen a Szervező céljának érdekében reklámcélú szerzői műveket hoz létre, reklám és eladási célú tevékenységeket végez. A szerzői művek (fotók , filmek, fotókból és filmekből készült reklámanyagok) esetében a felhasználás célja alapján a szerzőt megillető összes vagyoni jog valamint a nyilvánossághoz közvetítés bármely lehetséges formában a Szervezőt minden esetben korlátozás nélkül, a védelem teljes időtartamára Magyarország teljes földrajzi területére azok átruházásának jogával együttesen megilleti; az alkotások felhasználási joga és összes szerzői vagyoni joga a Szervezőt megilleti akkor is, ha azt a felek az egyes alkotások szabályozásakor ezt nem kötötték ki külön, kivéve a Versenyző által készített szerzői műveket. A felhasználás formái különösen, de nem kizárólagosan: a Szervező vagy kapcsolt vállalkozása által üzemeltetett honlapok, közösségi média platformok, különösen fb, instagram, tiktok, kereskedelmi tévé, hozzáférhetővé tett kereskedelmi reklámtartalmak, nyomtatott plakátok, ismertetők, brossúrák, rendezvényhelyszíneken és az edzőteremben vetített reklámfilmek.

6.7.A Filmek és Fotók megrendelője a Szervező, aki annak elkészítésére vállalkozási szerződést köt harmadik személlyel, készíttetésének összes költsége és díja a Szervezőt terheli, annak helyét, a forgatások várható időtartamát, a riportok kérdéseit, a személyi edző által javasolt gyakorlatokat legalább 5 nappal korábban a Szervező jelöli meg.

6.8.A Versenyző köteles a filmfelvételek elkészítésére felkészülten megjelenni, részt venni, a Filmek mindegyikében közreműködni. A Versenyző a Verseny időtartama alatt  a forgatásokon, aktívan közreműködik a Szervező által megjelölt szabályok betartásával a súly és magasságméréseken, az edzéseket bemutató prezentációkban gyakorlatok végrehajtásával, riportokban tapasztalatainak közreadásával, a versenyeredmények kihirdetésében.

6.9A Versenyző  tudomásul veszi, hogy a Versenyben mások is részt vesznek, az összes Versenyzőről hasonló filmek hasonló beállításokkal készülnek el. A Szervező arra törekszik, hogy a valóságnak megfelelően ugyanakkor a lehető legelőnyösebb felvételek és filmek készüljenek a Versenyzőről, melyek hitelesen mutatják be a Versenyben az előrehaladásukat, és egymáshoz képest a változás mértékét. A Szervező nem tudja azt szavatolni, hogy az a Versenyző szubjektív véleményének, megítélésének a fotó és vagy film megfelel. A Verseny jellegével és céljával ellentétes a Versenyzőkről készült film bármilyen módon történő manipulálása vagy manipuláltása. A Szervező és a Versenyző  a Fotók és a Film forgatását követően a helyszínen tanúk jelenlétében egyeztetik az elkészült műveket. A Versenyző a művek vágását megelőzően abban az esetben kérheti egyes filmrészletek kihagyását, ha az(ok) objektíve, a film egészével összevetve a valóságtól eltérően aránytalanul negatív  színben tűntetik őt fel. Ebben a nem várt esetben a film tartalmát a Versenyző kérését alapul véve kifogásolt filmrészek kihagyásával vágják össze, a valóságban forgatott összességében a Versenyzőre kedvezőbb filmrészlet felhasználásával – feltéve, ha ilyen rendelkezésre áll. A Versenyző nem kérheti a film újbóli forgatását, és nem tagadhatja meg továbbá nem korlátozhatja a nyilvánosságra hozatalhoz adott hozzájárulását. Ha a Versenyző – betegségét kivéve – nem jelenik meg a forgatáson, megtagadja, félbeszakítja azt, azt a Versenyjátékra kötött szerződése felmondásának kell tekinteni. A Szervező által addig nyújtott szolgáltatásai ellenében a Szervező az addig leforgatott filmekre és fotókra a jelen pont szerinti jogokat megszerzi.

6.10.A Film felhasználásával együtt járó összes szerzői jogi  jogosultság, ide értve a film felhasználásának, átdolgozásának, a változtatásának, közzétételének, terjesztésének, sugárzásának,  ezek visszavonásának  kizárólagos, a teljes védelmi időre megillető joga valamint bárki harmadik személy részére bármely szerzői jog továbbruházása  a Szervezőt illeti meg. 

6.11.A Versenyző lemond arról a jogáról, hogy a közzététel és terjesztés valamint sugárzáshoz, nyilvánosság számára közvetítéshez adott jogát visszavonja,  nevének közzétételéhez fennálló jogáról nem mond le. 

6.12.A Szervező a Versenyző részére a Film róla készült részét rendelkezésére bocsátja a Film egyes részeinek első közzétételét követő 15 napon belül, és a Versenyzőnek a Film átvételétől a Megállapodás megszűnéséig joga van arra, hogy a Filmet  közzétegye, a nyilvánosság számára közvetítse a saját közösségi oldalain (fb, Instagram), de e jogot harmadik személyre nem ruházhatja át. A felek bármely további közzétételt és terjesztést a Szervező beleegyezéséhez kötnek. A Versenyző nem jogosult a Film átdolgozására, köteles tiszteletben tartani annak integritását azzal, hogy abból egyes részeket vagy azok egyes részleteit önállóan is felhasználhatja az edzőterem nevének a feltűntetése mellett.

6.13.a Verseny időtartama alatt és attól számított 12 hónapig nem vehetsz részt más edzőterem által szervezett Fogyásra irányuló reklámtevékenységben.

7. A Verseny súlyos megsértése

A Verseny súlyos megsértésének minősülnek különösen a következő Versenyzői magatartások:
-ha tudva róla, hogy az nem valós, valótlan adatot adsz meg a Szervezőnek -kivéve a kisebb súly és méret eltérések -, melyek természetszerűen együtt járnak a napi tevékenységünkkel vagy az eltérő mérőeszközökből eredhetnek-, 

 • aki  ismételten megszegi a Részvételi és Versenyjáték szabályzat foglaltakat vagy megtagadja azok betartását,
 • ha megszeged az edzőterem Házirendjének szabályait, és ezzel mások életét, testi épségét vagyonát veszélyezteted vagy az edzőterem működését egyéb módon akadályozod, 
 • bármilyen módon negatív kritikát fogalmazol meg a Versenyben közreműködőkkel szemben a Pályázat közzétételétől kezdődően a Verseny lezárásáig,  
 • megsérted a Versenyben közreműködők személyiségi jogait -függetlenül attól, hogy az érintett kezdeményez-e eljárást,
 • legalább 3 alkalommal elmulasztod az edzést vagy a késésed meghaladja a 15 percet.

A Részvételi és Versenyjáték szabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező a Verseny során  vizsgálhatja a Versenyzőkre vonatkozó feltételek betartását. A súlyos szerződésszegés  esetén a Szervező felmondással élhet.

8. Elállás, Felmondás és következménye

 • Elállásnak a Verseny megkezdése előtt van helye. 
 • A Verseny megkezdése után a jövőre szűntethető meg a Szerződés.
 • Az Elállásodat vagy felmondásodat nem kell indokolnod.
 • Elállásodat és felmondásodat e-mailen kell bejelentened a Szervezőnek!
 • Ha nem jelensz  meg az edzésen 3 egymást követő alkalommal és nem mented ki magadat, a magatartásodat elállásnak kell tekinteni.
 • Ha a Versenyjáték Szabályzatban megjelölt szerződés megszűntető magatartásod vezet a szerződés megszűnésére, akkor a Szervező értesít arról, hogy a Szerződésünk a magatartásod miatt megszűnt.
 • Ha a magatartásod a szerződés felmondását teszi lehetővé a Versenyjáték Szabályzat szerint, akkor a Szerződés felmondását indokolással a Szervező az általad megadott kapcsolattartási e-mail címre fogja megküldeni
 • A Verseny során a nyilatkozat közlésével szűnik meg a Szerződés. A nyilatkozatot közöltnek kell tekinteni  azzal az időponttal, amikor a felek bármelyike a másiknak elküldi azt a kapcsolattartás  malijáról
 • A nevezési díjaddal szemben a Szervező költségeinek csökkentésére 30.000,- Ft költségátalányt számítunk be.
 •  Versenyed befejezésétől számított 30 napon belül számolunk el Veled.
 • A Szerződésünk megszűnésével egyidejűleg inaktiválásra kerül edzőtermi belépőkártyád és törlésre kerülnek a személyi edzéseid.
 • Szerződésed megszűnése esetén 2 munkanapon belül vissza kell bocsátanod a Szervezőnek az esetlegesen átvett szponzori ruházatot.

9. Panasz

9.1.A Szervező a fogyasztói panaszokat a Szervező  edzőtermében és az ÁSZF Fejrészében megadott levelezési címén valamint e-mail címén és kapcsolattartási telefonszámán fogadja. Kérjük, elsősorban a Szervezővel lépj kapcsolatba a vita rendezése érdekében. A fogyasztóvédelmi panaszok jegyzőkönyvezése és kivizsgálása során a Szervező a mindenkori fogyasztóvédelmi jogszabályok betartása mellett jár el. 

9.2.A Szervező a szóban tett fogyasztói panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Amennyiben a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szervező a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni és azt 30 napon belül megküldi a Neked érdemi válaszával együtt. A fogyasztó írásbeli panaszát a Szervező a panasz beérkezését követően 30 napon belül érdemben vizsgálja meg, és arról tájékoztatást küld Neked! 

9.3.Békéltető testület eljárása 

Amennyiben Szervező és közted esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a tárgyalások során nem rendeződik, akkor a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerint illetékes békéltető testülethez fordulhatsz és kezdeményezheted a békéltető testület eljárását, illetve választásod szerint fordulhatsz a Szervező edzőterme vagy székhelye szerint illetékes Békéltető Testülethez is. Abban az esetben, ha több Fogyasztó fordul a testülethez ugyanabban az ügyben, akkor bármelyik Fogyasztó lakóhelye szerint illetékes testület valamennyi Fogyasztóra nézve illetékes. 

A békéltető testületek olyan független testületek, melyeket a megyei kereskedelmi és iparkamarák, illetve a fővárosi kereskedelmi és iparkamara működtet. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. Feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. 

A Szervező székhelye szerint illetékes testület a Budapesti Békéltető Testület (címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., telefon: 06-1-488-2131, e-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu, honlap cím: https://bekeltet.bkik.hu/.