+36 70 600 7257 info@sxlfitness.hu

Cross fit edzés

Crossfit edzések az SXL-ben, gyere és élj át egy igazán kemény, ugyanakkor változatos tréninget profi crossfit edzőink irányításával. A Cross Training valójában egy olyan edzésmódszer, melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondicionális képességet fejlesztjük egyszerre illetve felváltva. A különböző mozgásformák mixelésével igen hatékony edzéshatást tudunk elérni! A Crossfit nagy előnye a hagyományos fitness teremben végzett edzésekkel szemben az, hogy itt az eszközigény igen csekély, valamint a szabadban is könnyedén végezhető mozgásforma.
 Az edzések jelentős része saját súllyal végzet gyakorlatokból épül fel, de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugráló kötelet is használunk. Legyen egyszerű köredzés vagy páros gyakorlatok a fejlődés nem marad el! Ezen rendszer magába foglalja a szabadban végezhető legtöbb  sporttevékenységet is, mint pl. görkorcsolya, röplabda, tollaslabda, kerékpár, evezés, futás, stb.
Cél a minél hatékonyabb és változatosabb edzés, valamint új mozgásformák megtanulása, alkalmazása. Mivel a tréningek összetettségben, terjedelemben, nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható. Hobbi sportolótól az élsportolóig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert.
A program alkalmazhatósága és egyénre szabhatósága korlátlan. Változatossága és a csoportban végezhető edzés lehetősége miatt igen szórakoztató! Megszámlálhatatlan program áll rendelkezésre ahhoz, hogy eredményt érj el! Próbáld ki, győződj meg magad hatékonyságáról! Haladóknak, és kezdőknek egyaránt!