+36 70 600 7257 info@sxlfitness.hu

Személyi edzés

Keress minket, profi csapatunk mindig a rendelkezésedre áll! A személyi edzések célja az edzettség és terhelhetőség felmérése és a jól megtervezett, személyre szabott edzésprogramok kidolgozása mellett, a minőségi alakformálás, az izomtónus és az erőnlét javítása. Az SXL Fitness szakképzett edzőivel magas hatásfokon és eredményes fejlődés mellett tudod erősíteni és javítani a fizikai állapotodat. Kollégáink az életkori sajátosságoknak és az egyéni adottságoknak megfelelő edzéseket tartanak, melynek során megmutatják és megtanítják a megfelelő módszert és a gyakorlatok helyes kivitelezését is.

A személyi edző feladata a fizikumod felmérése, a tartáshibák észrevétele és javítása, a teljes anamnézis. A személyi edzés állapotfelméréssel kezdődik, ahol pontos képet kapunk a fizikai állapotodról, ezután megtervezzük magát az edzést és megkezdjük a tervszerű munkát. A leggyakrabban kitűzött cél a testsúly csökkentése vagy az izomtömeg növelése. Az személyi edzés során irányított módon sajátíthatod el a gyakorlatok szabályos és pontos kivitelezését. Ezen ismeretek elsajátítása mellett a céljaidnak megfelelő gyakorlatok összeállítása, az edzésed megtervezése és felépítése.
Fontos, hogy életkorra és személyes adottságokra tekintettel kell az egyéni célokhoz vezető leghatékonyabb utat megtalálni. Személyi Edzővel dolgozni más, sokkal hatékonyabb, mint egyedül. Segít a kontroll és a személyes motiváció fenntartásában és folyamatos, objektív visszajelzést ad arról, hogy hol tartotok