+36 70 600 7257 info@sxlfitness.hu

Szolgáltatásaink

Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatásunkat. Nálunk megtalálod az igényeidnek megfelelő testmozgást bármi legyen is a célod. Szakképzett edzőink segítenek benne, hogy eredményes legyen az edzésed. Amennyiben csak kikapcsolódnál, barnulnál, vagy lazítanál akkor próbáld ki szaunáink egyikét, vagy szláriumunkat, hogy szép barna legyél.

Személyi edzés

Sokan elkezdenék az edzést, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki. A személyi edzés során edzőtermünkben szakképzett edző foglalkozik kizárólag veled. Felméri az adottságaidat, az ...

Cross Fit edzés

Fitness termünkben többféle edzés formát kipróbálhatsz, az egyik ezek közül a cross fit edzés. Ez a mozgásfajta nagyon változatos gyakorlatokból áll, egyszerűen nem lehet megunni.

TRX edzés

A TRX edzés egy olyan funkcionális mozgás forma, amelyben többsíkú mozgás végezhető, mely alaposan megmozgatja a testet, fejleszti az állóképességet, javítja a koordinációt.

Csoportos edzés

Amennyiben társaságban motiváltabb vagy akkor próbáld ki a  csoportos edzést. Gyere és próbáld ki nálunk!

Fitness edzés

Fitness termünkben többféle edzés formát kipróbálhatsz. Kellemes környezet és szakképzett edzők segítenek neked, hogy elérd céljaidat.

Szauna

Nálunk nem csak edzéssel töltheted az idődet. Próbáld ki szaunánkat ahol ellazulhatsz és pihenhedsz, regenerálódhatsz is kényelmesen.

Kozmetika

Vedd igénybe kozmetikai kezeléseinket helyben. Ne csak a tested dolgoztasd meg, hanem fiatalítsd meg bőrödet is, hogy tökéletes formába kerülj.

Táplálkozási tanácsadás

Az edzés nagyon fontos az egészség és a jó megjelenés eléréséhez, de ugyan olyan fontos a helyes táplálkozás is.