+36 70 600 7257 info@sxlfitness.hu

Nyári kihívásunkhoz kiválasztottuk azt az 5 embert, akik 6 héten keresztül heti 3 edzésen személyi edző segítségével alakulhatnak át.

Ismerjétek meg őket egy kicsit jobban:

Első kiválasztottunk Juhász Ildikó, aki többször próbálkozott már a rendszeres mozgást beépíteni a napi rutinjába, de eddig nem sikerült. A mozgás számára örömet okoz és nem nyűg, a személyi edzéssel szeretné megtanulni a megfelelő gyakorlatokat, a gépek használatát, valamint örülne, ha tényleg sikerülne rendszeresen edzenie.

Brabanti Viktória kihívásunkkal szeretne magabiztosabbá válni a teremben, beéoíteni a mindennapjaiba az edzést, valamint jól érezni magát a bőrében.

Palotai Dóra az utóbbi években sokat fogyott és formálódott és szeretné személyi edző segítségével elérni a céljait, ami az izomfejlesztés és az arányos izomzat elérése. A hat hét után önállóan szeretné a programot folytatni és továbbfejlődni. Mi segítünk ebben!

Katona Miklós fő motivációja egy meghatározott pont elérése, szeretne pár kilót fogyni és a személyi edzések mellé egyéb mozgásokat is beépíteni a mindannapjaiba. Határozott személyisége egyből meggyőzött minket!

Utolsó kiválasztottunk Nagy Bianka, akinek minden vágya az átalakulás, hogy jól érezhesse magát a bőrében. Eltökélt, tudja, hogy sok lemondással és áldozattal jár, de maximálisan oda akarja tenni magát minden téren.

Együtt megcsináljuk!

Nagyon köszönjük, hogy sokan jelentkeztetek, ne felejtsétek el, hogy keressétek bátran személyi edzőinket, ha segítségre van szükségetek!